B-Chef

19 episode

Blin Berisha, i njohur edhe si B-Chef është një kuzhinier fantastik, i cili do t’ju mësojë si të përgatisni receta të thjeshta dhe të shijshme. B-Chef me emisionin e tij ka për qëllim t’i angazhojë shokët dhe shoqet të përgatisin ushqim të shijshëm.

Shfaq më shumë
Alternate Text