Bota rreth nesh

7 episode

Këto klipe të shkurtëra kanë qëllim që fëmijëve të vegjël t’ua mësojnë gjërat kryesore që ekzistojnë në botë. Ata do të mësojnë për kafshët, frutat, automjetet, format dhe ngjyrat, fjalët e para, e shumë gjëra tjera.

Shfaq më shumë
Alternate Text