Erida & Blini

16 episode

Me Eridën dhe Blinin do të argëtoheni dhe të mësoni shumë gjëra të reja. Ata do t’ju tregojnë se si të krijoni gjëra interesante dhe kreative nga shtëpia juaj. Lojëra, vizatime, magji, e shumë ide tjera i mësoni me Eridën dhe Blinin.

Shfaq më shumë
Alternate Text