KidsTap

40 episode

KidsTap është quiz interaktiv, ku fëmijët mund të luajnë nga pajisja e tyre. Në KidsTap fëmijët do të edukohen me pyetje e tema të ndryshme dhe do të argëtohen duke luajtur.
KidsTap edukon fëmijët, argëton ata, rritë shpejtësinë e reagimit dhe koncentrimit, dhe teston njohuritë e tyre.

Shfaq më shumë
Alternate Text
Të gjitha videot
  • Të gjitha videot
  • KidsTap
  • Për shfaqjen
Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat