Origami

10 episode

Origami është arti i palosjës së letrës për të krijuar forma të ndryshme. Rrjedhë nga fjala japoneze “ori” – “palosje” dhe “gami” – “letër”. Përmes palosjës së letrës krijohen skulptura të ndryshme të objekteve e krijesave që na rrethojnë.
Këtu do të gjeni disa nga to, të krijuara nga Deltina.

Shfaq më shumë
Alternate Text
Të gjitha videot
  • Të gjitha videot
  • Origami
  • Për shfaqjen
Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat