Save the Children in Kosovo

1 shfaqje | 61 video | 86,579 shikime

Save the Children është organizatë ndërkombëtare dhe punon për tu siguruar fëmijëve fillim të shëndetshëm në jetë, mundësi për të mësuar dhe për të qenë të mbrojtur. Save the Children punon në Kosovë që nga viti 1997 në fushën e mbrojtjes së fëmijëve, qeverisjen për të drejtat e fëmijëve, edukimin gjithpërfshirës si dhe në emergjenca.

Shfaq më shumë
Alternate Text

Përmbajtja

Videot

Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat