Bota e Lizës

3 episode

Liza është një vajzë kurioze. Asaj i intereson gjithçka që ndodhë në botë dhe jashtë saj. Në çdo episodë, ju do të mësoni kuriozitete të ndryshme nga “Bota e Lizës”, për kafshët, njerëzit, planetin e shumë mrekulli tjera të kësaj bote.

Shfaq më shumë
Alternate Text
Të gjitha videot
  • Të gjitha videot
  • Bota e Lizës
  • Për shfaqjen
Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat